HR recruitment bureau

HR recruitment bureau

MAUSS is een ervaren HR recruitment bureau dat graag met u meedenkt. Bent u op zoek naar een vaste of interim HR professional? Dan heeft MAUSS u het volgende te bieden:

  • Specialistische HR recruitment kennis
  • Persoonlijke aandacht voor uw zoekvraag
  • Een uitgebreid netwerk
  • Gedegen consultancy en nazorg

MAUSS levert maatwerk

Iedere organisatie en iedere kandidaat is uniek, daarom levert MAUSS als HR recruitment bureau altijd maatwerk. Onze samenwerking is gericht op partnerschap, professionaliteit en een persoonlijke aanpak. Zo weet u ten allen tijden exact wat u aan ons heeft.

Bent u benieuwd wat MAUSS als HR recruitment bureau voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

kandidaat coaching

HR recruitment specialist

Het werven van goede HR professionals is een vak apart.  Door onze persoonlijke en vakinhoudelijke betrokkenheid dringen wij snel door tot de kern van uw vraag.  Vervolgens gaan we snel en efficiënt te werk om op basis van uw vraag de beste kandidaten aan uw organisatie te koppelen.

 HR recruitment bureau met begeleiding en coaching

Onze inzet stopt niet bij het werven en selecteren van de perfecte HR professional. Ook de nazorg, zoals begeleiding en coaching, horen bij de filosofie van MAUSS. Hiermee wordt het talent dat u met MAUSS als HR recruitment bureau bij uw organisatie naar binnen brengt, optimaal benut.

MAUSS vindt de gedreven talenten die uw organisatie verder helpen te groeien.

U kunt meer lezen over onze aanpak op de pagina Werving en selectie.

HR recruitment Consultancy

MAUSS is meer dan een HR recruitment bureau. Als informatiepunt, intermediair of coach kunnen wij u ook voorzien van een oplossing op uw probleemstelling.

MAUSS denkt graag met u mee als het gaat om:

  • Vraagstukken over recruitment,- personeels- en/of organisatiebeleid.
  • Het in kaart brengen van de effectiviteit van uw recruitment strategie en interne werving- en selectieprocessen.
  • Onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om een nieuwe HR recruitment afdeling in uw organisatie in te voeren.

MAUSS is uw complete partner in recruitment en advies.

U kunt meer lezen over onze aanpak op de pagina Consultancy.

Bent u benieuwd wat MAUSS als HR recruitment bureau voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.